Fruita a l'oficina: còmode, sa i social.

Si vols informació més detallada del nostre servei de fruita per a oficines Doctor Fruit fes clic al següent botó:
Visita Doctorfruit.es


A Doctor Veg oferim cistelles de fruites a aquelles empreses o col·lectius de treballadors interessats en gaudir de tots els seus beneficis, en aquells moments del dia en què és més necessari disposar d’energia, nutrients i vitamines, que és quan estem treballant.

Disposar de fruita 100% ecològica i natural és invertir en el més important: la nostra gent.

Utilitzar el servei de Doctor Veg comporta la col·laboració amb un projecte social que dóna feina a onze persones amb discapacitat intel·lectual. En col·laboració amb la Fundació Viver de Bell·lloc i l’Associació Sant Tomàs fem del nostre projecte un repte sostenible socialment i ecològicament.

Des de Doctor Veg prestem els nostres serveis a més de 40 empreses de diferents sectors i mides, sent pioners en el sector amb més de sis anys d'experiència.

Cistelles personalitzables, còmodes franges horàries de lliuraments i tot el que necessites per a què no hagis de preocupar-te de res. Nosaltres treballem per a tu.

Si estàs interessat en rebre més informació o un pressupost per a la teva oficina pots escriure'ns a info@doctorveg.es o contactar amb nosaltres al 93 205 90 73.

“Fruita “Fruita

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg