Doctor Veg, un projecte ecològic i social

Doctor Veg és un projecte agrosocial nascut fa sis anys, especialitzat en el lliurament de fruita i verdura ecològica directament dels nostres horts a casa dels nostres clients.

Oferim a aquelles persones que viuen a la ciutat productes frescos de qualitat, conreats en zones rurals mitjançant tècniques d'agricultura ecològica, perquè d'una forma fàcil i còmoda puguin formar part de la seva dieta.

Els nostres horts estan localitzats a la província de Girona i al Montseny i, conjuntament amb d'altres productors de proximitat, oferim una àmplia gamma de productes ecològics certificats i de temporada.

Doctor Veg forma part d'un projecte social juntament amb la Fundació Viver de Bell-lloc i l’Associació Sant Tomàs, a través del qual s'incentiva el treball de persones amb discapacitat intel·lectual. En l'actualitat el nostre projecte dóna ocupació a 14 persones, 11 de les quals amb algun tipus de discapacitat.

El servei està enfocat en dos pilars:
- Producte: Sempre ecològic certificat i de màxima qualitat.
- Servei: Adaptant-nos a les necessitats dels nostres clients tractant de fer-los la vida més còmoda i sana.

Aquests sis anys d'experiència i centenars de clients consumidors dels nostres productes, són els senyals de qualitat que fan del nostre servei una referència en el mercat del producte ecològic a Catalunya.

Si vols acompanyar-nos en aquesta aventura, estarem encantats de poder servir-te.

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg