|
![]() Rínxols de pasta amb salsa de remolatxa, porro i carbassa![]()
Ingredients 500g Remolatxa200g Carbassa / pastanaga 50g Tomàquet (salsa) 200g Ceba 1 Porro 10cl Vinagre 10g Sucre Sal i pebre Oli
Elaboració Bullir les remolatxes netes i amb pell fins que siguin toves, refredar i pelar-les.D'altra banda fer un sofregit amb la resta dels ingredients, veureu que de tomàquet no cal massa. Tireu les remolatxes bullides a trossos, vinagre, sucre, pebre, sal i tritureu. Afegiu-hi aigua, també podeu aprofitar laigua del bullit de les remolatxes prèviament colada. També es pot aromatitzar amb herbes (provençals o orenga, entre d'altres). Consell de'n Xavi Soria Comprovareu que la quantitat d'ingredients és gran. Es tracta de preparar la salsa en quantitat i envasar-la per guardar, en dosis de 250 cc o 500 cc, per acompanyar plats de pasta, i no haver de preparar-ho de nou cada vegada. Es tracta de fer-ho a la tardor, quan tots els productes els tenim a mà. Font: www.penyacalipo.com
|