• Categories
  Les nostres receptes

Melmelada de tomàquet amb pebre i sucre muscovado

Melmelada de tomàquet amb pebre i sucre muscovado
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

12-13 tomàquets de Doctor Veg.
100 g de sucre muscovado.
1/2 c. de pebre negre mòlt.
Acompanyament: formatge brie o altres.

 

Elaboració

D'entrada, tallem els tomàquets per la meitat i els ratllem. Hi afegim el pebre negre mòlt.

Després, posem el tomàquet en un cassó i també hi incorporem el sucre muscovado. De seguida se'ns tornarà de color marró fosc i la melassa començarà a fer el seu procés. Quan la melmelada comenci a gelificar (al cap de 1/2 hora - 3/4) parem el foc i posem la melmelada en pots de conserva o en un bol, si és per a consumir al moment.

I per a presentar-ho podem, per exemple, acompanyar aquesta melmelada amb un formatge brie.

Trobaràs la recepta Tapa't de tapes.

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg