|
![]() Amanida Waldorf![]()
Ingredients 2 pomes ecològiques PER LA VINAGRETA:
Elaboració 1. Pelem i tallem les patates a daus petits i les bullim uns 5 minuts, fins que estiguin cuites però que no es desfacin. Reservem. 2. Netegem les pomes i les tallem a daus, de la mateixa mida que la patata. Reservem i fem la mateixa operació amb la ceba tendra. 3. Barregem aquests ingredients juntament amb les nous picades. 4. Per la vinagreta, emulsionem la llet amb l'oli, la sal i unes gotes de llimona, fins que ens quedi una textura de maionesa. Barregem 100 g de la lactonesa amb 100 g de philadelphia i una mica de porradell ben picat. Amanim l'amanida amb aquesta vinagreta. 5. Per emplatar, fem un llit de fulles d'enciam i amb l'ajuda d'un motlle metàl·lic afegim l'amanida amb la vinagreta. El trosset de tomàquet l'he afegit perquè li doni color al plat, només.
Trobaràs la recepta a trifasicdebaileys.blogspot.com.es
|