• Categories
  Les nostres receptes

Barques de carbassó farcides de verdura

Barques de carbassó farcides de verdura
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

2 carbassons
2 cullerades oli d'oliva verge extra
1 ceba
1 all
120 g pebrot vermell
100 g albergínia
1 cullerada tamari
2 branquetes farigola fresca
1 cullerada ametlla laminada
sal
pebre acabat de moldre

 

Elaboració

Comencem tallant els carbassons pel mig i coent-los al vapor uns 12 minuts. Amb una cullera els buidem i els posem cap per avall en un plat perquè deixin anar tota l'aigua.

Tallem al ceba a daus  i la coem  a foc suau fins que estigui transparent amb 2 cullerades d'oli i l'all, tallat també ben petit. Aleshores hi afegim el pebrot i l'albergínia,  també a daus, i els saltegem. Hi posem la polpa dels carbassons tallada a trossets, una cullerada de tamari i fulles de farigola fresca.

Salpebrem els carbassons, els farcim amb la barreja de verdures i hi escampem per sobre les ametlles laminades. Els posem a gratinar al forn, que ja tindrem calent a 180º, fins que l'ametlla comenci a agafar color.


Trobaràs la recepta a El món de la cuina.

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg