|
![]() Amanida de figues, formatge de cabra i cruixent de pernil![]()
Ingredients Per a dues persones: - Enciam (*) Amb aquesta quantitat de vinagreta tenim per unes quantes amanides. Un cop feta jo la poso a un biberó de salsa i la reservo a la nevera. Dura molt de temps i així sempre tinc una vinagreta diferent per qualsevol tipus d'amanida.
Elaboració Per aconseguir que el pernil salat tingui textura cruixent el posem a un plat cobert per les dues bandes de paper de forn i l'introduïm al microones durant un minut. El deixem refredar. Per fer la vinagreta barregem tots els ingredients amb la túrmix. Pelar les figues amb molta cura i tallar-les a quarts o octaus. Esmicolar els medallons de formatge de cabra. Per fer el muntatge col·loquem l'enciam, a continuació disposem les figues i el formatge de cabra. Amanim amb la vinagreta d'albercocs i per últim disposem al centre del plat el tall de pernil cruixent ben trossejat. Espero que us agradi tant com ens ha agradat a nosaltres. Trobaràs la recepta a Coure Coulants
|