Quiche de bròquil, fessols i mató
Ingredients
1 bròquil ecològic
330 grams de fessols cuits
1 massa rodona de pasta de full de 230 grams
250 grams de mató
200 ml de nata
3 ous ecològics
oli, sal i pebre
Elaboració
Coure al vapor el bròquil net durant uns 25 minuts (en vaig reservar el tronc per fer la crema de verdures).
Saltejar els fessols a la paella amb una mica d'oli fins que quedin una mica torradets.
Batre els ous amb la nata, el mató, el pebre i la sal.
Calentar el forn a 200º.
Estendre la pasta de full damunt un motlle de base desmotllable. Punxar la base amb una forquilla. Cobrir el seu interior amb paper d'alumini pressionant bé les parets. Coure 10 minuts. Retirar el paper d'alumini i coure 5 mintus més.
Barrejar els fessols amb el batut i omplir el motlle. Repartir el bròquil per tota la quiche.
Coure a 200º durant 30 minuts.
Troabràs la recepta a Gourmenderies.