Trufes negres a la taronja
Ingredients
Per una vintena de trufes
100 grams de sucre
2 rovells ecològics
320 grams de xocolata negre
100 ml de nata
Ratlladura de 2 taronges ecològiques
Cacao en pols
Elaboració
Trossejar la xocolata i barrejar-la amb la ratlladura de la pell de les taronges.
Posar la nata a bullir a foc baix sense parar de remanar. A l'arrecar el bull retirar dels fogons.
Mentrestant podem batre els rovells amb el sucre fins que quedi una massa blanca i cremosa.
En un bol ho barregem tot amb l'ajut d'una espàtula. Ho deixem tapat a la nevera durant uns 10 minuts perque ens agafi consistència la xocolata i podem manipular millor.
Retirem de la nevera i amb l'ajut d'una cullera buidadora fem boletes uniformes que anem despositant damunt una safata o plat. Ho guardem a la nevera 30 minuts més.
Abans de servir arrebossem amb cacao en pols.
La recepta la trobaràs a Gourmenderies.