|
![]() Lasanya de pasta d'espinacs i verdures al curri![]()
Ingredients - 450 g de tomàquet triturat
Elaboració Piquem ben fins els porros, i els posem en una paella amb una mica d’oli al foc. Salem i tapem. Posar una olla al foc amb aigua i una mica de sal. Anar separant les flors de bròquil i tirar-les a l'aigua quan bulli. Les vaig deixar coure sense deixar que acabessin de coure, una mica crues per què després ja acabaran de coure a la paella primer, i després al forn. Les colem i afegim a la barreja de porro i all. Ara fem el mateix amb la col. Bullim just al punt, una mica crua, colem i afegim a la barreja. Ho he fet per separat per tal de controlar millor el punt de cocció. Ho podeu fer junt. Jo us aconsello que un cop estigui la col cuita, i la colem per afegir-la a la barreja on havíem afegit el bròquil, reservem el brou vegetal resultat per què és pot fer una bona sopa ara que venen de gust amb aquest fred. Un cop hem posat la col a la paella amb el bròquil i els porros, la posem al foc i amb ajut d'una cullera o forquilla anem aixafant per ajudar a que s'integri bé tot. Si queda massa sec hi podem anar afegint una mica del brou de bullir les verdures. Salpebrem i quan estigui ben barrejat, ho reservem. En un bol posem el iogurt i el curri, i ho barregem bé. Reservem. En una safata que pugui anar al forn posem una capa de tomàquet triturat, a sobre una capa de pasta de lasanya A sobre vaig anant fent capes, una de verdures prima, d'un dit; a sobre formatge ratllat i novament una de lasanya. A sobre la resta de tomàquet ratllat i una nova capa de verdures. Per acabar una de lasanya. Si voleu fer sols una capa de verdures ho podeu fer, però a mi m'agrada trobar-me tres capes de pasta de lassanya.
|