|
![]() Fingers de carbassó amb salsa de iogurt raita![]()
Ingredients Pels fingers: Per la salsa:
Elaboració Per la salsa només hem de ratllar els cogombres i l’all. Deixar escórrer els cogombres en un colador perquè deixin anar líquid. Barrejar amb el iogurt i la menta i condimentar.
Condimentar amb sal i pebre, passar-los per farina, després pels ous batuts lleugerament i finalment arrebossar en el pa ratllat barrejat amb el julivert. Portar-los a refredar a la nevera durant mitja hora. Fregir-los en oli d’oliva i escórrer en paper absorbent. Servir els “fingers” amb la salsa raita. Un aperitiu ideal per al cap de setmana. Els nens també en gaudiran! Una recepta de la cuinera i naturòpata Adriana Ortemberg. Imatge de http://e-cocinablog.blogspot.com.es
Doctor Veg som una empresa social que oferim oportunitat laborals a persones amb disCapacitat intel·lectual i trastorn de la salut mental a través de la comercialització i repartiment de cistelles de fruita i verdura ecològica certificada. Disposem a més d'un Ecomercat en el qual hi pots trobar tot el necessari per a la teva compra bàsics, productes de proximitat 100% ecológics: pa, ous, llets vegetals, carn, pollastre, pasta, mel, melmelades, llegums, higiene per la llar, higiene personal, etc.
|