• Categories
  Les nostres receptes

Saltejat de Pak Choi amb bolets xiitake

Saltejat de Pak Choi amb bolets xiitake
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

Un manat de Pak choi
150 g de bolets xiitake
2 grans d'all
2 cullerades de salsa de soja
1/2 culleradeta de sucre
1/2 cullerada de maizena
60 ml. d'aigua, per dissoldre la maizena
Pebre blanc
Oli vegetal

 

Elaboració

Traiem la part final i més dura del Pak choi, separem les fulles, les rentem bé i les tallem a trossos grans.
Amb la mà o amb un ganivet, traiem el peu dels bolets i els tallem en làmines gruixudes.
Piquem els alls.
En una paella, amb un raig d'oli vegetal, daurem els alls.
Tot seguit afegim les parts més dures del Pak choi, ja que triguen més a cuinar-se i comencem a saltejar.
Després d'un minut, afegim la resta del Pak choi, els bolets xiitake i els saltegem tot bé.
A continuació hi posem la salsa de soja i el sucre.
Finalment, hi afegim la maizena dissolta en aigua, ho remenem bé i ja està llest per servir.

 

Font: www.kwanhomsai.com

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg