|
![]() Amanida de Col Kale, cigrons i nous![]()
Ingredients 4 fulles de col kale
Elaboració 1. Primer rentarem bé les fulles de la col kale i l'anirem trossejant, separant i rebutjant tots els nervis una mica durs de les fulles, amb les mans. 2. Quan ho tinguem, afegirem el suc de llimona i 1 cullerada de la veganesa i li farem un massatge amb les mans per suavitzar la col kale i anar barrejant-ho tot. 3. Després d'aproximadament un minut o dos, els trossets de fulla hauran disminuït considerablement de grandària i perdut la seva rigidesa. 4. Després simplement anirem afegint la resta d'ingredients de l'amanida, la cullerada restant de veganesa, els nabius secs, etc…tallant en dauets la poma i trossejant les nous. 5. Barregem bé i servim amb una mica de sèsam per damunt! (millor triturat per beneficiar-nos de la gran quantitat de calci que conté) Una recepta de deliciaskitchen.com
|