|
![]() Pasta amb salmó i bròcoli![]()
Ingredients 1-2 grans d'all
Elaboració 1. Torrar els pinyons en una paella a foc lent movent la paella amb freqüència. 2. Posar la pasta a bullir amb unes fulles de julivert i sal al gust. 3. Per fer el pesto, agafar un morter i aixafar els alls i els pinyons fins que quedi una pasta uniforme. Afegir l'oli, el formatge i el julivert i remenar. Afegir el suc de llimona, la ralladura i una mica de sal i pebre al gust. 4. Coure el salmó en una paella a foc mig-alt fins que la pell estigui cruixent, uns 4 minuts. Girar el salmó i coure 3 minuts més. Sasonar amb sal i pebre 5. Escórrer la pasta i reservar una mica de líquid de la cocció per si el pesto ens queda massa fort. 6. Barrejar la pasta calenta amb el bròcoli cuit i la salsa al pesto. Si queda molt fort de gust afegir una mica del líquid de la cocció sobrant. 7. Servir la pasta amb el filet de salmó a sobre.
Una recepta de iamafoodblog.com
|