|
![]() Farcellets de tomàquet xerri![]()
Ingredients 15 tomàquets xerri tallats per la meitat o a quarts Alfàbrega picada (al gust) Fulles d’alfàbrega (per decorar) 250 g de mozzarella fresca 1-2 làmines de pasta fullada 20 g de mantega
Per la vinagreta (tot i que també podeu utilitzar vinagre balsàmic): 2 cullerades d’olivada 5 cullerades d’oli d’oliva 2 cullerades de vinagre 1 dent d’all picada Sal marina i pebre
Elaboració 1. Escalfem el forn a 180 ºC i untem els motlles de magdalenes amb mantega. 2. Tallem la pasta de full en cercles i els posem al motlle. 3. Ho posem al forn durant 10-15 minuts fins que la pasta de full quedi daurada. Després ho deixem fora del forn fins que es refredin. 4. En un bol barregem els tomàquets xerri amb l’alfàbrega picada i hi afegim la mozzarella tallada amb la mateixa mida que els tomàquets. Afegim la vinagreta i barregem. 5. Quan els farcellets siguin freds, hi posem la barreja i els decorem amb l’olivada i les fulles d’alfàbrega. Bon profit! Font: gimmesomeoven.com
|