• Categories
  Les nostres receptes

Amanida de raïm i figues

Amanida de raïm i figues
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

Barreja d’enciams

Raïm negre

Raïm blanc

Figues coll de dama

Formatge roquefort

200 ml d’oli

50 ml de vinagre de mòdena

Pinyons

Sal

 

Elaboració

1. Per preparar la vinagreta posarem en un vol l’oli, el vinagre, un polsim de sal i els pinyons picats. Ho remenem bé fins que s’integrin tots els ingredients i ho reservem.

2. Tallem les figues a quarts i els grans de raïm per la meitat.

3. Posem la barreja d’enciams, els quarts de figa, els grans de raïm i uns trossets de formatge rocafort.

4. Ho amanirem amb la vinagreta i ja ho podrem servir.

 

Bon profit!

 

Una recepta de www.pavisucre.cat

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg