|
![]() Xató![]()
Ingredients (Per a 4 persones) 100 g - Ametlles torrades
Elaboració 1. En un morter es trinxen a mà les ametlles, les avellanes, els seitons dessalats, els grans d'all, la polpa de les nyores, el bitxo (optatiu), les llesques de pa fregit (es poden remullar amb el vinagre o posar el vinagre a part), el vinagre i la sal, i es va lligant amb l'oli d'oliva. 2. Es netegen, es remullen i es trossegen les escaroles. Dessalarem els seitons, la tonyina salada i el bacallà (aquests dos darrers els esqueixarem), i els afegirem al recipient juntament amb l'escarola. Hi abocarem les olives i finalment la salsa ben lligada. 3. Ho barrejarem tot bé perquè tots els ingredients quedin impregnats de la salsa i omplirem els plats mirant que hi hagi de tot fent com un castell d'escarola. Bon profit!! Una recepta de gastroteca.cat
|