• Categories
  Les nostres receptes

Pastissets de bròquil romanesco

Pastissets de bròquil romanesco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

½ kg de bròquil romanesco

120 g formatge tendre

100 g pa ratllat

2 ous grans

fulles de coriandre

polsim pebre

polsim sal

 

Elaboració

1. Rentem i trossegem el romanesco. El bullim al vapor en una olla. Un cop cuit deixem que es refredi una mica.

2. Posem el bròquil romanesco a la picadora, hi afegim tots els ingredients i ho triturem.

3. En una safata de forn i amb l’ajuda d’un cèrcol d’emplatar anem agafant cullerades de la massa i anem fent els pastissets.

4. Posem la safata amb els pastissets al fon a 250° durant uns 20 minuts aproximadament.

5. Quan estiguin degradats ja els podrem emplatar!

Bon profit!

Una recepta de lasrecetascocina.com
Fotos de lacucharazul.com

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg