• Categories
  Les nostres receptes

Hummus de remolatxa

Hummus de remolatxa
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

(ingredients per a 4 persones)

2 tasses de cigrons cuits

1 branca de julivert fresc

1 remolatxa

1 cullerada sopera de tahín

Suc de 1/2 llimona

Sal

Aigua

 

Elaboració

1. Rentar la remolatxa sencera, coure-la durant una hora a foc mig amb aigua amb sal, escórrer, pelar i trossejar-la en 4-5 trossos.

2. En el got de la batedora, posar tots els ingredients: els cigrons, les fulles de julivert, la cullerada sopera de tahín, el suc de mitja llimona, la sal, la remolatxa cuita i una mica d'aigua per poder triturar bé.

3. Batre fins a aconseguir una massa homogènia i espessa.

4. Servir en un bol. Afegir alguns cigrons i una mica de julivert per sobre per decorar.

Bon profit!

Una recepta de sienteteradiante.com

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg