|
![]() Amanida tèbia de carxofes![]()
Ingredients (per a 4 persones) 3 carxofes 1 pebrot vermell 1 cogombre Variat d'enciams 1 dent d’all ½ ceba 2 cullerades soperes d’oli d’oliva 1 cullerada petita d’orenga Sal Suc d’una llimona
Elaboració 1. Pelar les carxofes, treure les fulles més dures de l’exterior i reservar la part més tendra de color més groguenc. 2. Posar una olla al foc, quan arrenqui al bull posar-hi les carxofes tallades en 4 trossos i bullir fins que estiguin cuites, entre 20 i 30 minuts aproximadament. 3. Mentrestant, preparar i tallar la resta d’ingredients i posar-los en un bol. 4. Quan estiguin les carxofes bullides, escórrer i posar a l’amanida. 5. Afegir oli, sal i un raig de suc de llimona. 6. Barrejar bé i ja es pot servir!
Bon profit!
Una recepta de: taste.com.au
|