|
![]() Amanida tèbia de verdures verdes![]()
Ingredients Un bon grapat de mongetes verdes trossejades 1 bròcoli a flors 2 carbassons tallats en rodanxes en diagonal 1 polsim de sal marina 1 panotxa de blat de moro cuita i trossejada a rodanxes
Per l’amaniment: 1 c. s. de crema de cacauet El suc de mitjana taronja 1 c. s. de miso blanc 1 c. s. de ratlladura de taronja Aigua calenta
Elaboració 1. Bullir aigua amb un polsim de sal marina. 2. Afegir les mongetes verdes i el bròcoli. Bullir a foc alt i sense tapa, 3 o 4 minuts. Rentar les verdures amb abundant aigua freda i escórrer-les bé. 3. Bullir els carbassons 2-3 minuts i repetir el mateix procediment. 4. Col·locar totes les verdures en una font per servir. 5. Batre els ingredients de l'amaniment amb una mica d'aigua calenta, fins a aconseguir la consistència desitjada. 6. Servir
Bon profit!
Una recepta de: Montse Bradford
|