• Categories
  Les nostres receptes

Raw Brownie

Raw Brownie
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

80 g de nous
280 g de dàtils sense pinyol
Cacau en pols
Xarop d'atzavara

 

Elaboració

1. En una batedora afegir les nous i les triturem fins a tenir trossos petits.

2. Afegir els dàtils tallats per la meitat i triturar juntament amb les nous, fins a obtenir una espècie de pasta.

3. Afegir 2 cullerades de postres de cacau en pols i seguir barrejant. Si us agrada més fort de gust, afegir-ne més.

4. Provar la massa i afegir el xarop d'atzavara si es desitja i barrejar.
Posar la massa en un motlle pressionant bé perquè es compacti la massa.

5. Deixar reposar durant 1 h en la nevera. I ja ho podem servir.

Bon profit!


Una recepta de nosolotofu.blogspot.com.es

Foto de minimalistbaker.com


 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg