|
![]() Gotets d'escalivada cremosa ecològica![]()
Ingredients (per 2 gots) 1 albergínia Decoració a escollir:
Elaboració 1. Posar l'albergínia, els pebrots i la ceba (tot sense pelar) a 200 graus durant 40 minuts al forn. Els últims 15 minuts afegir la dent d'all, també sense pelar. 2. Treure del forn i reservar fins que es refredin. 3. Pelar totes les verdures. 4.Triturar el pebrot amb una mica d'oli i sal amb l'ajuda d'una batedora. 5. Triturar l'albergínia amb la dent d'all i una mica d'oli, sal i pebre. Reservar. 5. Per decorar podem escaldar uns tomàquets cherry, pelar i reservar; tallar la ceba pelada en tires i reservar o bé posar-hi una anxova en conserva. 8. Posar en un got l'albergínia triturada, seguida del pebrot triturat. 9. Afegir la decoració que més ens agradi. els tomàquets escaldats, la ceba a tires o una tira d'anxoves.
|