• Categories
  Les nostres receptes

Gotets d'escalivada cremosa ecològica

Gotets d'escalivada cremosa ecològica
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

(per 2 gots)

1 albergínia
2 pebrots vermells
1 dent d'all
Oli d'oliva verge
Sal i pebre

Decoració a escollir: 

ceba
Tomàquets cherry
Anxoves

 

Elaboració

1. Posar l'albergínia, els pebrots i la ceba (tot sense pelar) a 200 graus durant 40 minuts al forn. Els últims 15 minuts afegir la dent d'all, també sense pelar.

2. Treure del forn i reservar fins que es refredin.

3. Pelar totes les verdures.

4.Triturar el pebrot amb una mica d'oli i sal amb l'ajuda d'una batedora. 

5. Triturar l'albergínia amb la dent d'all i una mica d'oli, sal i pebre. Reservar.

5. Per decorar podem escaldar uns tomàquets cherry, pelar i reservar; tallar la ceba pelada en tires i reservar o bé posar-hi una anxova en conserva.

8. Posar en un got l'albergínia triturada, seguida del pebrot triturat.

9. Afegir la decoració que més ens agradi. els tomàquets escaldats, la ceba a tires o una tira d'anxoves.

Bon profit!

Recepta i foto de elgustesnostre.blogspot.com

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg