• Categories
  Les nostres receptes

Saltejat de tofu i wakame eco

Saltejat de tofu i wakame eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1 bloc de tofu

3 porros ecològics tallats fins

Dues tires d’alga wakame

Oli d’oliva verge extra

Gingebre

Salsa de soja shoyu

 

Elaboració

1. Posar les dues tires d’alga wakame en remull durant 5 minuts, escórrer i tallar petita

2. Tallar els porros a tires fines. Afegir-los en una paella amb una mica d’oli.

3.Quan estiguin gairebé cuits afegir el tofu esmicolat (amb les mans o xafant-lo amb una forquilla) i afegir l’alga, barrejar bé i coure tapat durant 10 minuts.

4. Remoure de tant en tant per evitar que s’enganxi.

5. Abans de treure del foc afegir unes gotetes de suc de gingebre i condimentar amb unes gotes de salsa de shoyu.

 

Una recepta de Pilar Benítez de sienteteradiante.com

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg