• Categories
  Les nostres receptes

Pastís ràpid de fruites

Pastís ràpid de fruites
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

Galetes integrals (sense sucre)

Préssecs

Pomes

Peres

Kiwis

Per la gelatina:

2 tasses d'aigua
Sal marina
3 c.s. de xarop d'atzavara
½ c. c. de ratlladura de llimona
2 c.s. de flocs d'agar agar
1 c.s. de mantega d'ametlla.

 

Elaboració

1. Posar les galetes com a fons per al pastís en un recipient de vidre o ceràmica.

2. Col·locar la fruita fresca tallada petita sobre la base de les galetes.

3. Coure tots els ingredients per a la gelatina fins que els flocs de agar agar s'hagin dissolt, aproximadament 10 minuts. Agafar una gota del líquid i comprovar que se solidifica en refredar-se, abans d'abocar el líquid damunt de la fruita.

4. Abocar la gelatina sobre la fruita i deixa refredar uns minuts. Deixar que es refredi fins que se solidifiqui.

Bon profit!

Una recepta de Montse Bradford

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg