|
![]() Gotet de tomàquets eco variats![]()
Ingredients Tomàquets ecològics (escollir mínim 3 varietats diferents: tomàquet cor de bou, tomàquet del pebrot, tomàquet pera, tomàquet d’amanir, tomàquet negre de l’Empordà, tomàquet pometa o tomàquet cherry) 6 llesques de pa de barra 1 dent d’all eco Mozzarela o formatge fresc de cabra Vinagre balsàmic
Elaboració 1. Pre-escalfem el forn. Tallem 6 llesques de pa i freguem un gra d’all i les posem al forn amb un raig d’oli. Quan estiguin daurades d’un costat, els donem la volta. Les traiem del forn quan els dos costats estigui lleugerament daurats. 2. Tallem les diferents varietats de tomàquet en daus petits i hi afegim un raig d’oli d’oliva, una mica de sal i una mica de pebre. Barregem suaument i els repartim en els 6 gots. 3. Afegir uns daus de formatge de cabra o unes rodanxes de mozzarella. Posar una mica de vinagre balsàmic per sobre. 4. Posar una mica d’alfàbrega i servir amb la llesca de pa a sobre el got. Bon profit! Una recepta de tastefoodblog.com
|