|
![]() Empanades de verdures y tonyina eco![]()
Ingredients Per la massa de les empanades
Elaboració Per fer la massa de les empanades 1. Posar l'aigua i la llet en un bol, afegir una mica de sal i barrejar. 2. Afegir la farina barrejant bé fins que quedi una massa homogènia, sense que se'ns enganxi a les mans. 3. Emboliquem amb film i deixem reposar 1 h. Per fer el farcit de les empanades 1. Bullim 1 ou durant 10 minuts i reservem amb aigua freda. 2. Tallem les verdures a dauets petits i les coem a la paella. 3. En un bol hi posem la tonyina esmicolada i hi afegim les verdures cuites i l'ou bullint tallat a daus petits. 4. Afegim la salsa de tomàquet i barregem bé fins a tenir un farcit homogeni. Pel muntatge de les empanades 1. Posem la massa de les empanades a la taula de treball i l'estirem ben fina (no més de 2 mm). 2. La tallem en cercles amb un motlle o amb un got. 3. Posem una cullerada sopera del farcit al centre els cercles i els tanquem, amb l'ajuda de les puntes d'una forquilla. Repetim fins a acabar la massa. 4. Col·loquem les empanades en una safata i les pintem amb ou. Les coem al forn 25 minuts a 180º. Bon profit!
Una recepta adaptada de: cocinandoentreolivos.com
|