• Categories
  Les nostres receptes

Pollastre eco al curry

Pollastre eco al curry
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

500 g pit de pollastre eco
2 cebes eco
200 ml de crema d'arròs per cuinar
1 cullerada de curri
Oli
Sal
Pebre

 

Elaboració

1. Tallar el pit de pollastre a daus i salar.

2. Daurar la carn en una paella amb una mica d'oli.

3. Retirar la carn i afegir la ceba tallada en juliana. Daurar a foc lent fins que comenci a transparentar.

4. Afegir una cullerada de curri, barrejar bé i incorporar la crema d'arròs, abaixar el foc i deixar que espesseixi.

5. Incorporar el pollastre i deixar que s'acabi de coure.

Aquesta recepta és ideal per complementar amb una mica d'arròs basmati cuit.

Bon profit!

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg