• Categories
  Les nostres receptes

Amanida de tardor

Amanida de tardor
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

250 g d'escarola

125 g de col llombarda

1 o 2 taronges

Anous al gust

 

Amaniment:

3 cullerades d'oli d'oliva verge extra
1 cullerada de vinagre bàlsamic
½ cullerada de julivert picat
Sal i pebre

 

Elaboració

1. Renta bé l'escarola i la coll llombarda i treu l'aigua amb l'ajuda d'un escorrador o colador.

2. Talla l'escarola i la col a troços i barreja'ls en un bol.

3. Obre les anous i reparteix-les per l'amanida.

4. Talla la taronja a làmines i un cop tallada treu els troços de pela. Talla cada làmina en 4 trocets i reparteix per l'amanida.

5. Per preparar l'amaniment, només cal posar tots els ingredients en un recipient amb tapa i agitar.

6. Serveix en gots o bols individuals amb sal, pebre i l'amaniment per sobre.

 

Bon profit!

 

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg