• Categories
  Les nostres receptes

Sopa de ceba ecològica

Sopa de ceba ecològica
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

(per a 2 persones)

4 cebes ecològiques

Mantega eco

1 litre d’aigua

Oli d’oliva verge extra

Sal

Pebre

1 barra de pa

Formatge emmental ratllat

 

Elaboració

1. Tallem la ceba a juliana i la posem en una olla amb un raig d’oli d’oliva i una cullerada de mantega. Coem a foc lent durant 20 minuts.

2. Quan la ceba estigui tendre i daurada hi afegim un litre d’aigua, sal i pebre al gust. I coem a foc baix durant 30 minuts més.

3. Mentrestant, tallem la barra de pa a llesques, untem les dues cares amb una mica de mantega i les posem al forn durant uns 10 minuts a 180ºC, les girem i les deixem 10 minuts més.

4. Servim la sopa als bols, col·loquem les llesques de pa i el formatge ratllat per sobre. Gratinem al forn a 220ºC durant uns minuts (3-5 min) i servim de seguida.

 

Bon profit!

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg