• Categories
  Les nostres receptes

Rotllo d'espinacs eco amb salmó

Rotllo d'espinacs eco amb salmó
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

(per a 6 persones)

450 g d’espinacs ecològics

5 ous ecològics

200 g de salmó fumat

250 g de formatge per untar a les fines herbes

Sal i pebre

 

Elaboració

1. Preescalfar el forn a 180ºC. Mentre, posar una mica d’aigua i els espinacs en una paella. Tapar i portar a ebullició. Bullir 2 minuts. Escórrer bé els espinacs.

2. Triturar amb l’ajuda d’una batedora els espinacs amb els rovells dels ous, afegir sal i pebre al gust.

3. En un altre bol, batre les clares a punt de neu. A poc a poc afegir les clares a punt de neu amb els espinacs fins a tenir una massa uniforme.

4. Posar paper de forn en una safata pel forn i afegir-hi la massa d’espinacs i ou de manera que quedi una capa uniforme. Coure al forn durant 10 minuts i deixar refredar.

5. Un cop tinguem la massa freda, posar-la sobre un paper film. Untar amb el formatge cremós la massa i afegir a sobre el salmó fumat.

6. Enrotllar amb cura i amb l’ajuda del film el rotlla intentant que no hi quedi aire.

7. Deixar reposar a la nevera com a mínim 1 hora. Tallar-lo a làmines i servir.

 

Bon profit!

 

Foto de: harishmijeyakumar.com

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg