|
![]() Pancake de poma amb canyella eco![]()
Ingredients (Per 3-4 pancakes) 1/3 de tassa de llet (pot ser beguda vegetal) 1/3 de tassa de civada 1 cullerada petita de canyella en pols Atzavara, mel o stevia al gust Oli d’oliva
Per sobre el pancake: Atzavara
Elaboració 1. Pelar i ratllar la poma ecològica. 2. Posa tot els ingredients junts (la poma ratllada, la llet o beguda vegetal, la civada, la cullerada petita de canyella i l’atzavara, la mel o la stevia al gust) i tritura amb l’ajuda d’una batedora. 3. Escalfa una paella i posa unes gotes d’oli d’oliva. 4. Quan l’oli estigui calent afegeix la barreja i mou-la perquè formi un cercle uniforme. Cuina uns minuts i gira amb l’ajuda d’una espàtula. Repeteix fins a quedar-te sense barreja. 5. Serveix amb poma o plàtan tallat petit i un raig d’atzavara per sobre.
Bon profit!
|