|
![]() Dhal o sopa de llenties vermelles ecològiques![]()
Ingredients (Per a 4 persones) 2 tasses de llenties vermelles Mix d'espècies:
Elaboració 1. Tallem la pastanaga i el pebrot vermell i el posem a coure en una olla amb una mica d'oli. Piquem la ceba i els alls i els afegim a l'olla juntament amb el gingebre ratllat. Removem sovint durant uns 15-20 minuts. 2. Afegirem la resta d'espècies, sal i pebre al gust i remenem. 3. Afegirem les llenties rentades i seguidament una mica d'aigua fins a cobrir-les. Anirem afegint aigua a mesura que la cocció ens ho vagi demanat. 4. Ho courem a foc mitjà uns 30 minuts aproximadament. Mentrestant picarem el julivert i l'afegirem a l'olla. 5. Passats els 30 minuts ja ho podrem servir. Podem acompanyar la nostra sopa amb un bol d'arròs integral cuit.
Bon profit!
|