|
![]() Crema de carxofes eco![]()
Ingredients (per a 4 persones) 2 grans d’all 500 ml de caldo de verdures o de pollastre Sal i pebre
Elaboració 1. Talla els porros i els alls a làmines. 2. Posa un raig d'oli d'oliva en una olla i afegeix els alls, quan estiguin una mica daurats, afegeix el porro. Cou a foc mitjà fins que estigui tot daurat. 3. Mentrestant, renta les carxofes i treu les fulles més dures exteriors, talla també la punta per quedar-nos amb la part més tendra de la carxofa, que posarem en un bol amb aigua i llimona perquè no s'oxidi. 4. Talla les carxofes a quarts i afegir-les a l'olla. Cou-les amb el porro i l'all durant 5 minuts. 5. Afegeix el caldo de verdures o de pollastre i afegeix sal i pebre al gust si cal. Cou durant 25 minuts. 6. Un cop estiguin cuites triturem i passem per un colador per eliminar tots els filets. Us podeu ajudar amb una cullera. 7. I ja podrem servir. Opcional: Coure unes làmines de carxofa o uns daus de pernil salat a la paella amb un raig d'oli i posar a sobre per decorar.
|