• Categories
  Les nostres receptes

Torrada d’espelta integral amb Kale i ou ecològic

Torrada d’espelta integral amb Kale i ou ecològic
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

(per a 2 persones)

2 llesques de pa de motlle d'espelta integral
3 cullerades d'oli d'oliva eco
3 tasses de col Kale eco picada
2 grans d'all eco picat
Sal i pebre
2 ous ecològics
Formatge feta al gust
1 taronja eco
aranja eco

 

Elaboració

1. Torrar el pa amb l'ajuda d'una torradora. Reservar

2. En una paella posar unes gotes d'oli d'oliva i afegir la col Kale picada, remoure i deixar coure uns 5 minuts.

3. Afegir l'all picat i sal i pebre al gust. Cuinar 1 minut més. Retirar del foc posar-hi el formatge feta trossejar i tapar perquè es mantingui calent.

4. En una paella posar una cullerada d'oli d'oliva i fer els ous ferrats a foc mitjà.

5. Mentrestant, pelar i tallar a trossets la taronja i l'aranja i col·locar-la als plats per servir.

6. Afegir les torrades amb la col Kale i l'ou ferrat per sobre. Servir immediatament.

Bon profit!


Una recepta de www.wellplated.com

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg