|
![]() Torrada d’espelta integral amb Kale i ou ecològic![]()
Ingredients (per a 2 persones) 2 llesques de pa de motlle d'espelta integral
Elaboració 1. Torrar el pa amb l'ajuda d'una torradora. Reservar 2. En una paella posar unes gotes d'oli d'oliva i afegir la col Kale picada, remoure i deixar coure uns 5 minuts. 3. Afegir l'all picat i sal i pebre al gust. Cuinar 1 minut més. Retirar del foc posar-hi el formatge feta trossejar i tapar perquè es mantingui calent. 4. En una paella posar una cullerada d'oli d'oliva i fer els ous ferrats a foc mitjà. 5. Mentrestant, pelar i tallar a trossets la taronja i l'aranja i col·locar-la als plats per servir. 6. Afegir les torrades amb la col Kale i l'ou ferrat per sobre. Servir immediatament. Una recepta de www.wellplated.com
|