|
![]() Creps eco de fruita saltejada![]()
Ingredients ½ tassa de farina integral tamisada FARCIT:
Elaboració 1. Batre tots els ingredients per a fer les creps, fins a obtenir una consistència homogènia i deixar-ho a la nevera una mitja hora com a mínim. 2. Abans de fer les creps, comprovar la seva consistència, si és massa espessa, afegir una mica més de líquid (aigua o beguda d'arròs) 3. Escalfar una paella, untar amb una mica d'oli i abocar 1/3 de cullerot de líquid de creps. Moure bé la paella, fins que s'estengui tot el líquid pel fons. Deixar-ho diversos minuts fins que es comenci a desenganxar pels costats. Girar amb cura i cuinar 2-3 minuts més. 4. Posar una mica d'oli d'oliva en una paella o planxa gran i fer les fruites a la planxa ràpidament (2-3 minuts). Afegir unes gotes de suc de poma concentrat i posar-hi canyella en pols al gust. 5. Escalfar diverses cullerades de crema de garrofa amb cura (no barrejar molt) amb una mica d'aigua, fins a obtenir la consistència desitjada. 6. Omplir cada crep amb les fruites i enrotllar-les. Servir amb la crema de garrofa calenta. Bon profit! Una recepta de: Montse Bradford – Experta en nutrición Natural y Energética
|