|
![]() Hummus de pastanaga amb crackers de llavors![]()
Ingredients Per l'hummus:
Elaboració Per fer els crackers de llavors: 1. Preescalfeu el forn a 180 °C a dalt i a baix amb ventilador. 2. Poseu la quinoa en una paella i torreu a foc mitjà fins que estigui daurada. Uns 5 minuts aproximadament. Deixeu refredar lleugerament. 3. Afegiu els flocs de civada, les llavors, l'orenga la sal i el pebre en un bol gran i barregeu-los bé. 4. Afegiu l'oli i l'aigua i torneu a barrejar. 5. En una safata per forn, col·loqueu paper per forn i esteneu la barreja de manera uniforme. Ha de quedar una capa fina. 6. Amb un ganivet dividir la barreja del forn amb 16 peces. 7. Coure durant 30-35 minuts fins que els crackers tinguin un color daurat. 8. Deixar-los refredar. Un cop freds trencar-los amb cura. Per fer l'hummus de pastanaga: 1. Pelar i tallar les pastanagues. 2. Posar-les en una safata de forn amb els grans d'all. Afegir un raig d'oli i el pebre vermell per sobre. Coure a 30 minuts a 180 °C o fins que les pastanagues estiguin cuites. Deixar-les refredar. Pelar els grans d'all. 3. Afegir les pastanagues, els cigrons, l'all, la tahina, una mica de sal i el suc de mitja llimona en un bol i triturar bé amb l'ajuda d'una batedora. Afegir oli d'oliva i aigua i seguir barrejant fins a obtenir una textura homogènia. 4. Per servir. Col·locar l'hummus en un bol, posar-hi una mica de pebre vermell per sobre, un raig d'oli i unes quantes llavors de carbassa. Servir acompanyat dels crackers. Bon profit! Una recepta de: thelastfoodblog.com
|