|
![]() Amanida de cogombre eco![]()
Ingredients 1 cogombre amb pell tallat a rodanxes fines Diverses tires d'api tallades fines 1 manat de ravenets tallats fins 2 tires d'alga wakame (remullades 2-3 minuts i tallada fina) Menta fresca Pel condiment: 1 c.s. de vinagre d'àrros 3 c.s. suc concentrat de poma 1 c.s. d'oli d'oliva verge extra
Elaboració 1. Tallar totes les verdures ben fines. Afegir una cullerada petita de sal marina i barrejar amb cura. 2. Col·locar totes les verdures en un recipient fondo, posar un plat a sobre i un pes i premsar-les durant 2-3 hores. 3. Rentar-les bé perquè la sal desaparegui. Escorre-les i col·locar-les en un bol gran o font. 4. Afegir l'alga wakame, la menta i el condiment.
Bon profit!
Una recepta de: Montse Bradford
|