• Categories
  Les nostres receptes

Amanida de cogombre eco

Amanida de cogombre eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

1 cogombre amb pell tallat a rodanxes fines

Diverses tires d'api tallades fines

1 manat de ravenets tallats fins

2 tires d'alga wakame (remullades 2-3 minuts i tallada fina)

Menta fresca

Sal marina


Pel condiment:

1 c.s. de vinagre d'àrros

3 c.s. suc concentrat de poma

1 c.s. d'oli d'oliva verge extra

 

Elaboració

1. Tallar totes les verdures ben fines. Afegir una cullerada petita de sal marina i barrejar amb cura.

2. Col·locar totes les verdures en un recipient fondo, posar un plat a sobre i un pes i premsar-les durant 2-3 hores.

3. Rentar-les bé perquè la sal desaparegui. Escorre-les i col·locar-les en un bol gran o font.

4. Afegir l'alga wakame, la menta i el condiment.

 

Bon profit!

 

Una recepta de: Montse Bradford

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg