|
![]() Pa de plàtan amb nabius ecològic![]()
Ingredients 3 plàtans ecològics molt madurs 100 g de farina d’espelta integral 1 cullerada petita de vainilla liquida o en pols 1 cullerada de canyella
Elaboració 1. Triturarem els flocs de civada. Reservar. 2. Posar els plàtans, els dàtils i la vainilla en un bol i triturar fins a obtenir una pasta homogènia. 3. Afegir els ous i barrejar amb l'ajuda d'unes varilles, ho podem fer manualment o amb l'ajuda d'una batedora. 4. Preescalfar el forn a 180 °C a dalt i a baix. 5. Afegir la canyella, el llevat, la farina d'espelta i la civada molta i seguir barrejant. 6. Quan tinguem una massa homogènia, afegir els nabius congelats i barrejar. 7. Posar la barreja en un motlle. Folrar-lo amb paper vegetal si no és de silicona. 8. Coure durant 45 minuts a 180 °C amb ventilador. Passat aquests minuts comprovar amb l'ajuda d'un escuradents si el pa està cuit. 9. Si està cuit, treure del forn i deixar refredar. Desemmotllar quan estigui totalment fred. I ja el podrem servir! Recepta adaptada i foto de: brooklynsupper.com
|