|
![]() Amanida de patata i cogombre ecològic![]()
Ingredients 50 g de pernil dolç tallat a daus (opcional) 1 cullerada petita de mostassa 1 cullerada de vinagre de poma 1-2 cullerades d'oli d'oliva verge extra 1 cullerada petita de sucre
Elaboració 1. Rentar bé les patates i assegurar-nos d’eliminar les restes de terra. 2. Afegir les patates amb una olla amb aigua i bullir durant 25-30 minuts. O fins que la patates estiguin cuites. 3. Treure de l’olla i deixar refredar les patates, les podem posar amb aigua freda perquè es refredin més ràpid. 4. Quan estiguin fredes, pelar les patates i tallar-les a làmines de 0,5 cm o de la mateixa mida. 5. Mentrestant, posar el caldo de verdures en una olla petita i escalfar-lo. Sense arribar ebullició. Reservar. 6. En un bol gran posar el vinagre de poma, la mostassa, una mica d’oli i sucre i remenar. Afegir el caldo de verdures calent i remenar. Afegir les patates i barrejar. 7. Tallar el cogombre a rodanxes i la ceba a juliana i afegir (opcional: els daus de pernil dolç) a la mescla. 8. Deixar reposar a la nevera. Remenar amb cura abans de servir.
Bon profit!
Recepta de: zu-faul-zum-kochen.de/
|