• Categories
  Les nostres receptes

Préssec amb iogurt i civada

Préssec amb iogurt i civada
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

(per a 2 tasses)

1/2 tassa de civada
2 cullerades de llavors de xia
3/4 de tassa de llet, beguda vegetal o aigua
1 iogurt ecològic
1-2 cullerades de mel
1/4 de tassa de trossos de préssec eco

 

Elaboració

1. En un bol gran, barrejar la civada, les llavors de xia , la beguda vegetal o la llet i el iogurt. Remenar bé. (Deixar-ho preparat la nit abans o 3 hores abans de consumir)
2. Barrejar bé, si cal afegir líquid addicional, i repartir la barreja en 2 gots.
3. Pelar i tallar el préssec a daus i afegir sobre la barreja.
4. Afegir mel al gust

Bon profit!

Una recepta de bitesofwellness.com

Foto de reciperunner.com

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg