• Categories
  Les nostres receptes

Croquetes de cigrons casolanes eco (falafel)

Croquetes de cigrons casolanes eco (falafel)
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

250 g de cigrons

4 cebes tendres

4 grans d’all

Julivert

Coriandre fresc

Pebre de caiena

2 cullerades de comí molt

Pebre i sal al gust

 

Elaboració

1. Amb l'ajuda d'una batedora, triturar els cigrons i posar-los en un bol.

2. Picar les cebes tendres, els alls, el julivert, el coriandre i barrejar-los amb les espècies mòltes.

3. Afegir la barreja al bol dels cigrons i deixar reposar un parell d'hores a la nevera.

4. Treure de la nevera i anar agafant porcions de la mida d'una croqueta i donar-li forma rodona o lleugerament plana (forma d'hamburguesa)

5. Engegar al forn i posar-lo a 200 °C. Posar les croquetes al forn durant uns 30 minuts. Girar les croquetes i coure durant 15 minuts més.

6. Treure del forn i deixar reposar uns 5 minuts abans de servir.

7. Les pots acompanyar sobre un llit d'enciam i amb una mica de salsa de iogurt.

Una recepta de: recipetineats.com

 

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg