|
![]() Crema d'api eco amb xiitake![]()
Ingredients 1 l d'aigua Sal i pebre Oli d'oliva verge extra
Per els bolets per decorar: Oli d'oliva verge extra
Elaboració 1. Netejar i tallar els porros a rodanxes. 2. Afegir-los en una olla amb un raig d'oli d'oliva i saltar. Afegir el gra d'all picat i saltar. 3. Pelar i rentar les patates i tallar-les a daus. Netejar també l'api i tallar-lo a trossos. Tallar també els 2 bolets. 4. Afegir-ho a la olla i remenar. 5. Afegir 1 litre d'aigua i una mica de sal i pebre i deixar bullir durant 25 minuts a foc lent. 6. Mentrestant, saltar els bolets tallats a làmines amb una mica d'all picat. 7. Quan acabi de bullir l'olla. Retirar i triturar. 8. Servir en bols individuals i amb els bolets saltats per sobre.
|