|
![]() Lasanya de carbassó ecològic![]()
Ingredients 3 carbassons ecològics tallats a làmines amb un pelador 1 cullerada de formatge parmesà 3 cullerades de mozzarella triturada Sal i pebre 4 cullerades de salsa de tomàquet eco
Elaboració 1. Preescalfar el forn a 180 °C. En un bol petit barrejar la ricotta, la mozzarella i els ous. Posar sal i pebre el gust i barrejar. 2. En una safata pel forn escampar una cullerada de salsa de tomàquet, posar a sobre les tires fines de carbassó i la barreja de ricotta i mozzarella per sobre. I repetiu fins a fer 3 o 4 capes. 3. Per decorar podeu posar l'última capa de làmines de carbassó en diagonal i unes sobre les altres en forma de creus com a la imatge. 4. Salpebrar, afegir parmesà i cap al forn. 5. Deixar al forn durant uns 30 minuts. 6. Deixar reposar 10 minuts abans de servir! Bon profit!
|