|
![]() Torrades de moniato amb ou poché eco![]()
Ingredients 4 talls de pernil 2 cullerades d’oli d'oliva verge extra Julivert per decorar Sal i pebre (opcional)
Elaboració 1. Escalfa el forn a 200 °C. 2. Renta el moniato i talla'l a làmines de la mateixa mida. Col·loca-les en una safata per forn amb paper per forn i un raig d'oli i cou durant 30 minuts. Gira al cap de 15 minuts. Retira quan estiguin cuites. 3. Mentrestant, posa una olla amb aigua al foc. Quan bulli, trenca i posa els ous dins de l'olla. Cou durant 3-4 minuts. Retira'ls i reserva'ls. 4. En una paella posa un raig d'oli i cou el pernil salat durant 1 minut. Retira i deixa en un paper absorbent. 5. Quan les torrades estiguin cuites, posa-les al plat i afegeix l'alvocat aixafat, els espinacs baby, el pernil i l'ou poché a sobre. Bon profit! Una recepta de downshiftology.com --- Doctor Veg som una empresa social de repartiment a domicili de cistelles de fruita i verdura ecològica que oferim oportunitats laborals a persones amb disCapacitat i trastorn de la salut mental sever al Vallès Oriental. Vols rebre de manera periòdica el millor producte fresc, ecològic i de producció local? Entra a l'enllaç i tria la teva cistella!
|