• Categories
  Les nostres receptes

Estofat de carbassa i azukis eco

Estofat de carbassa i azukis eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

(Per a 4 persones)

250 g d’Azukis eco

400 g de carbassa eco

1 ceba gran eco

2 fulles de bleda (només la part verda)

Alga kombu (opcional)

Oli d’oliva verge extra

Sal

 

Elaboració

1. Pelem i tallem la ceba i la carbassa a trossets petits.

2. En una cassola amb oli, hi posem la ceba amb una mica de sal. Quan estigui transparent hi afegim la carbassa i les fulles de bleda. Saltem.

3. Quan les verdures ens ho demanin, hi afegim aigua fins que quedin cobertes (també hi podem posar brou de verdures)

4. Quan les verdures estiguin cuites, hi afegim els azukis i l’alga kombu tallada a trossets. Cou una mica més i serveix ben calent.

 

Bon profit!

 

Una recepta de: liveblissful.wordpress.com

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg