• Categories
  Les nostres receptes

Saltat de bròcoli i xampinyons eco

Saltat de bròcoli i xampinyons eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

(per a 4 persones)

1 kg de pit de pollastre eco tallat a daus

2 cullerades d’oli d’oliva verge extra

2 tasses de flors de bròcoli eco

1 tassa de xampinyons eco tallats a làmines

2 cullerades de gingebre fresc picat

1 cullerada d’all picat

¼ de tassa de brou de pollastre

1 cullerada petita de sucre

1 cullerada petita de salsa de soja

Sal i pebre al gust

 

Elaboració

1. Posar una paella al foc amb un raig d’oli a foc mig. Afegir les flors de bròcoli i els xampinyons i coure Durant 4 minuts o fins que les verdures estiguin tendres.

2. Afegir el gingebre i l’all picat i cuinar mig minut més.

3. Barrejar bé i reservar en un plat tapat.

4. Afegir una mica més d’oli a la paella si fa falta i coure els daus de pollastre amb sal i pebre al gust.

5. Afegir les verdures reservades a la paella quan el pollastre ja estigui gairebé cuit. Coure durant 2 minuts més.

6. En un bol barrejar el brou de pollastre, el sucre i la salsa de soja.

7. Afegir la salsa sobre la barreja de verdures i pollastre i cuidar ½ minut més.

8. Servir sol o acompanyat d’arròs.

 

Bon profit!

 

Una recepta de: dinneratthezoo.com

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg