|
![]() Saltat de bròcoli i xampinyons eco![]()
Ingredients (per a 4 persones) 1 kg de pit de pollastre eco tallat a daus 2 cullerades d’oli d’oliva verge extra 2 tasses de flors de bròcoli eco 1 tassa de xampinyons eco tallats a làmines 2 cullerades de gingebre fresc picat ¼ de tassa de brou de pollastre 1 cullerada petita de sucre 1 cullerada petita de salsa de soja Sal i pebre al gust
Elaboració 1. Posar una paella al foc amb un raig d’oli a foc mig. Afegir les flors de bròcoli i els xampinyons i coure Durant 4 minuts o fins que les verdures estiguin tendres. 2. Afegir el gingebre i l’all picat i cuinar mig minut més. 3. Barrejar bé i reservar en un plat tapat. 4. Afegir una mica més d’oli a la paella si fa falta i coure els daus de pollastre amb sal i pebre al gust. 5. Afegir les verdures reservades a la paella quan el pollastre ja estigui gairebé cuit. Coure durant 2 minuts més. 6. En un bol barrejar el brou de pollastre, el sucre i la salsa de soja. 7. Afegir la salsa sobre la barreja de verdures i pollastre i cuidar ½ minut més. 8. Servir sol o acompanyat d’arròs.
Bon profit!
Una recepta de: dinneratthezoo.com
|