|
![]() Wellington d'espinacs, bolets i fruita seca eco![]()
Ingredients (per a 6 persones) 1 làmina de pasta filo 1 làmina de pasta de full
Elaboració 1. Pelar els alls i picar-los. Rentar bé els bolets i tallar-los petits. Posar oli d’oliva en una paella i coure els bolets amb l’all picat durant 5 minuts. 2. Afegir la mostassa i els espinacs frescos, rentats, a la paella i coure un parell de minuts més. Posar sal i pebre al gust i retirar del foc. Un cop estigui fred afegir la fruita seca que més ens agradi. 3. Estendre la pasta de full en una làmina de paper per a forn. Tallar 4 tires d’1 cm de gruix pels costats que utilitzarem al final per decorar. 4. Estendre la pasta filo per sobre de la pasta de full i omplir amb el farciment. Embolicar amb la pasta filo primer i després amb la pasta de full. 5. Tancar bé els extrems amb una mica d’ou batut. Girar perquè la part tancada quedi a sota i pintar tota la pasta de full amb ou, decorar amb les tires de pasta de full reservades. 6. Escalfar al fon a 200º C, posar la safata a la part inferior de forn i coure durant 25-30 minuts o fins que estigui daurat. Bon profit!
Una recepta de: cutoutandkeep.net
|