• Categories
  Les nostres receptes

Xocolatines amb fruita seca eco

Xocolatines amb fruita seca eco
  • Facebook
  • Twitter
  • Whatsapp

 

Ingredients

Xocolata negra per fondre

Fruita seca variada (panses, ametlles, avellanes, nous, nabius...)

Sal gruixuda

 

Elaboració

1. Trossejar la xocolata i escalfar-la amb un cassó al bany maria.

2. Quan estigui fosa, abocar diferents cullerades sobre paper vegetal, una a una i deixant espai entre elles. Si cal, ajudar-te amb la cullera per estendre la xocolata i que quedi en forma rodona.

3. Abans que la xocolata es refredi, posar fruita seca variada per sobre els discos de xocolata, podem fer diferents varietats. Panses i nous, nabius i ametlles, ametlles i avellanes...

4. Esperar que s'assequin del tot i llavors retirar-los del paper amb cura. Les podeu guardar en un recipient hermètic fins a l'hora de servir.


Bon profit!

 

 

Malabars | Copyright © 2015 Doctor Veg