|
![]() Buddha bol de verdures eco![]()
Ingredients (per a 4 persones) 1 - 2 cullerades d'oli d'oliva 2 tasses d’aigua Julivert
Per a la salsa: 1/4 tassa de tahin 2 - 4 cullerades d'aigua
Elaboració 1. Escalfar el forn a 200 ºC 2. Tallar les verdures (bròcoli, coliflor, ravenets) i col·locar-los en una safata per forn amb paper de forn juntament amb els cigrons. Poseu-hi un raig d’oli per sobre i sal (opcional). Barrejar-ho bé. Col·locar la safata al forn i coure durant 15 minuts. Remenar i coure 10-15 minuts més. 3. Mentrestant, en una olla posar 2 tasses d’aigua amb una mica de sal i bullir la quinoa durant uns 15 minuts. Retirar, destapar i deixar reposar 10 minuts. Esponjar amb una forquilla. 4. En un bol petit, barrejar el tahin, el suc de llimona, una mica de sal i 2 cullerades d’aigua. Tastar i corregir si cal. 5. Servir en vols individuals, posar les verdures amb els cigrons, la quinoa, ¼ d’alvocat i afegir la salsa per sobre. Decorar amb una mica de julivert picat.
Bon profit! Una recepta de: simple-veganista.com
|